Shared - INT_HTML_CONTENT

Home > Tjänster och verksamhet > Global Workplace Solutions

Shared - INT_HTML_CONTENT

Global Workplace Solutions

Vi är en av världens ledande fastighetsrådgivare för hyresgäster och egenanvändare av kommersiella fastigheter.

Global Workplace Solutions

Vad är Global Workplace Solutions?

Global Workplace Solutions (GWS) är en division av CBRE som stöder uppdragsgivare av alla storlekar, genom anläggningshantering, projektledning, rådgivning och transaktionstjänster.

Som vår kund drar du nytta av fastighetslösningar som minskar kostnader och risker, bättre hanterar ditt utrymme och förbättrar produktiviteten. Oavsett om det är ett kontor, ett försäljningsställe, ett laboratorium, datacenter, tillverkningsmiljö eller en virtuell plats, bidrar en välskött arbetsplats direkt till affärsresultat, förbättra kvaliteten, varumärket och engagemanget hos dina anställda.

Vårt uppdrag är att omdefiniera "arbetsplatsen", eftersom vi tror att varje arbetsplats kan bli en konkurrensfördel.

Arbetsplatsstöd vid varje steg

Vi stöder ockupanter under hela livscykeln för fastigheter: från fastighetssökningen till planering och förvärv, design och konstruktion, fastighetsunderhåll och anläggningsförvaltning, vidareutveckling och slutligen avyttring av tillgångar.

Våra integrerade och marknadsledande arbetsplatstjänster har visat sig vara avgörande för våra kunder, bland annat stora globala finans-, läkemedels-, teknik-, tillverknings- och olje- och gasföretag, och sträcker sig från dem med enskilda ikoniska byggnader och stadier till stora portföljer för internationella Fortune 500 företag över alla typer av arbetsplatser.

Inget annat företag kan matcha djupet och bredden av vår erfarenhet i alla typer av arbetsmiljöer.

Fastighetslösningar över hela världen

Med experter i 77 länder över hela världen har vi omfattningen och kompetensen att leverera fastighetslösningar runt hörnet och runt om i världen.

Vi har en unik förmåga att självbetjäna missionskritiska tekniska tjänster och underhåll på flera platser över hela världen än någon annan leverantör. Detta tillvägagångssätt att leverera dessa tjänster själva har visat sig öka kvaliteten, minska kostnaderna och minska risken

Vårt mål är att göra det möjligt för människor och portföljer att utföra sina bästa. Oavsett storlek eller plats för ditt företag ger vi dig en skräddarsydd lösning, skräddarsydd för geografi, arbetsplats typ och önskade resultat.

Samtidigt skapar vår storlek och skala smidighet. Vi täcker inte bara marknaderna. Vi har resurser för att lösa problem och skapa värde på marken som inget annat företag.

 

Nästa steg

Kontakta ossKontakta oss

Shared - INT_HTML_CONTENT

Sök efter:

Shared - WEB_QUICK_LINKS_CONTENT

Shared - WEB_QUICK_LINKS_CONTENT

Shared - WEB_QUICK_LINKS_CONTENT

Shared - WEB_QUICK_LINKS_CONTENT

Shared - WEB_QUICK_LINKS_CONTENT

Shared - WEB_QUICK_LINKS_CONTENT