redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading

Arbeta hos oss

Vi letar alltid efter talangfulla personer som vill bli en del av vår dynamiska och snabbrörliga organisation.
Vi letar alltid efter talangfulla personer som vill bli en del av vår dynamiska och snabbrörliga organisation.

Vi har över 450 kontor i fler än 50 länder med över 80 000 anställda - det gör att vi kan leverera lokal förmåga med lokal expertis. Överallt i världen använder våra anställda sina skiftande förmågor, kompetenser och erfarenheter i ett enda syfte: att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål.


Varför arbeta med oss?


Att bli en av oss innebär att jobba med ett gäng nyfikna, passionerade och affärsdrivna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med branschens mest drivna medarbetare och potentiella nya medarbetare som vill bidra och vidareutveckla vår organisation och företagets framgång.  

Vår kultur och våra värderingar är viktiga för oss. Vi vill att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Genom olika initiativ har du möjlighet till mångsidig och rolig träning likväl som att delta på mindfulness-kurser. Vi har även initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Plan International och den årliga internationella cykelturen EMEA Charity Bike Ride för att samla in pengar till välgörande ändamål.

Hos oss får du vara konsult på riktigt, vara med och utmana branschen. Vi arbetar aktivt för att vara en organisation med jämn könsfördelning och bred mångfald. Våra medarbetare är byggstenar för vår framgång, och med en mängd olika bakgrunder och erfarenheter bidrar alla till varje front. Vi är otroligt stola och glada över att ha så engagerade medarbetare, som bidrar till en unik arbetsmiljö.

Arbetsplats och kultur

                

Våra medarbetares resa börjar med våra RISE-värderingar: Respekt, Integritet, Service och Excellens. Det är kärnan i vår affärsverksamhet och utgör den grund som garanterar att CBRE är en attraktiv arbetsplats. Genom att skapa en miljö där varje enskild individ värderas utifrån sina egenskaper, uppskattas för sina insatser och ges chansen att växa, öppnar vi upp för nya perspektiv och möjligheter i verksamheten.

Respekt

Vi behandlar alla med dignitet, värdesätter deras bidrag och hjälper varandra till framgång.

Integritet

Vi upprätthåller den högsta etiska standard av sanningsenlighet, pålitlighet samt affärsmässighet i vår affärsutövning.

Service

Vi tar oss an våra kunders utmaningar med entusiasm och noggrannhet, och bygger långvariga relationer genom att sammanföra rätt människor, kapital och affärsmöjligheter.

Excellens

Vi fokuserar hela tiden på att skapa vinnande resultat för våra kunder, anställda och aktieägare.

Kompetensutveckling

                

Våra medarbetares kunskap och kompetens är avgörande för vår framgång och vi arbetar ständigt för att utvecklas och förbli en attraktiv arbetsgivare. Vi satsar på din personliga utveckling och vill att du ska känna att du utmanas i ditt arbete och bygger på din kompetens kontinuerligt.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar varje år. Många kurser ges internt inom ramen för Nordic Academy och EMEA Academy men även genom våra internationella utbytesprogram såsom veckoutbytet EMEA Swap & Share eller längre EMEA Short/Long Term Assignments.

Kontakta oss

CBRE_SofiaRozlucki_181009_1941-1
Sofia Rozlucki
Head of HR
+46 70-2064356
CBRE_EugeniaDuarteWalker_181009_1909-1
Eugenia Duarte Walker
HR Business Partner
+46 76-8552777

Följ oss på Instagram

Följ CBRE Sweden på Twitter!

Sveriges Fastighetsblogg

Läs om det senaste i fastighetsbranschen!

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter