Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder. Vi märker att ni uppskattar det fokus och räckvidd som finns hos oss som ett globalt finansieringsföretag. 

Vårt team arbetar nära EMEA-teamet samt med det globala CBRE-nätverket för att ge våra kunder ekonomisk rådgivning i särklass, för att sedan genomföra strategin.

Våra finansiella rådgivningstjänster omfattar tre kärnområden:

Corporate Finance: 
Vårt team tillhandahåller kreativa affärslösningar, strategiska finansieringsråd och transaktionsstöd. Tack vare ett globalt kontaktnät kan våra experter hjälpa till med allt från kapitalanskaffning till skuldfinansiering, analys och skapande av portföljer samt finansieringslösningar på marknaderna för energi- och infrastruktur. 

Investment Advisory: 

Våra experter tillhandahåller oberoende och tillförlitlig finansiell rådgivning som bygger på CBREs unika insikt i fastighetsmarknaden. Våra experter matchar innovativa investeringslösningar med företagets behov och affärsmål. 
 
Loan Services: 
Våra fastighetsrådgivare erbjuder pålitliga hanteringslösningar för långivare samt ett komplett utbud av låntjänster inom materiella tillgångar till fastighetsmarknaden. Oavsett vad det gäller är våra rådgivare på plats för att på ett säkert sätt hantera ditt kapital.