Ansvarsfullt företagande

Medarbetare

En betoning på mångfald av talanger på en rättvis, säker och inkluderande arbetsplats som styrs av våra RISE-värderingar – respekt, integritet, service och excellens.

$name

Översikt

Det är våra medarbetare som gör oss till en global ledare. Medarbetarnas trivsel främjar allt vi gör, från initiativ inom mångfald, rättvisa och inkludering till arbetsplatssäkerhet, trivsel och samhällsengagemang.

Mångfald, rättvisa och inkludering

På CBRE är mångfald, jämlikhet och inkludering mer än kärnvärden – de är en konkurrensfördel. Genom att skapa en miljö där varje individ värdesätts för den de är, får erkännande för sina bidrag och ges en chans att växa öppnar vi vår verksamhet för nya perspektiv och möjligheter.
Ett av våra mest framgångsrika sätt att främja mångfald och integration är genom det pågående stödet från Employee Business Resource Groups (EBRG), med mer än 12 000 medlemmar i USA och 16 000 medlemmar globalt. 

Säkerhet och välbefinnande på arbetsplatsen

Vi integrerar medarbetarnas trivsel i varje affärsbeslut så att våra medarbetare upplever en arbetsplatskultur präglad av omtanke och kan återvända trygga hem vid varje arbetsdags slut. Vi sätter globala standarder och policyer, vi utvecklar ledande befattningshavare som sätter en stark ton och säkerställer var och ens ansvar, vi förbättrar ständigt våra säkerhetsresultat och vi delar med oss av vad vi har lärt oss som ledande inom medarbetarupplevelse.

i. CBRE engagemang för hälsa och säkerhet

ii. CBRE engagemang för välbefinnande

CBRE Cares

CBRE Cares är företagets organisation för volontärarbete och använder våra medarbetares passion och talanger runt om i världen för att skapa verklig nytta där vi verkar och där det behövs. 

 

Kontakta oss

Sveriges Fastighetsblogg

De senaste insikterna om den svenska fastighetsmarknaden