Företagsansvar

Medarbetare

En betoning på mångfald av talanger på en rättvis, säker och inkluderande arbetsplats som styrs av våra RISE-värden – Respekt, Integritet, Service och Excellence.

$name

Översikt

Det är våra människor som gör oss till en global ledare. Anställdas välbefinnande informerar allt vi gör, från initiativ för mångfald, jämlikhet och inkludering till säkerhet och välbefinnande på arbetsplatsen och samhällsengagemang.

Mångfald, rättvisa och inkludering

På CBRE är mångfald, jämlikhet och inkludering mer än kärnvärden – de är en konkurrensfördel. Genom att skapa en miljö där varje individ värderas för den de är, uppmärksammad för sina bidrag och ges en chans att växa, öppnar vi vår verksamhet för nya perspektiv och möjligheter.

Amerika: Abilities Network Group, Black Excellence, Asia Pacific Network, CBRE Military, Hispanics Organized to Drage our Advantage (HOLA), HBTQ & Allies, Rising Professionals Organization, Women's Network.

EMEA: Ability (CBRE:s nätverk för personer med funktionsnedsättning och långsiktiga villkor), Faith Network, Family Network, Proud Network (CBRE:s grupp för LGBT+ personer & allierade), REACH Network (CBRE:s ras, etnicitet och kulturarvsgrupp, tidigare känd som Mångkulturellt nätverk), kvinnligt nätverk.

APAC: [email protected] (CBRE:s LGBTQI+-grupp), Women's Network.

Lär dig mer om våra nätverksgrupper för anställda, och mångfald och inkludering på CBRE, på vår webbplats för Americas Careers.

Säkerhet och välbefinnande på arbetsplatsen

Vi integrerar medarbetarnas välbefinnande i varje affärsbeslut, så att våra medarbetare upplever en omtänksam arbetsplatskultur och återvänder hem säkert och väl i slutet av varje arbetsdag. Vi sätter globala standarder och policyer, odlar ett seniort ledarskap som skapar en stark ton och säkerställer ansvarsskyldighet, förbättrar kontinuerligt våra säkerhetsresultat och delar med oss av vad vi har lärt oss som en tankeledare inom medarbetarupplevelse.

i. CBRE engagemang för hälsa och säkerhet

ii. CBRE engagemang för välbefinnande

CBRE bryr sig

Som företagets företagsorganisation och volontärorganisation utnyttjar CBRE Cares passionen och talangerna hos våra anställda runt om i världen för att skapa verklig nytta i våra samhällen.

 

 

Vår ledningsgrupp