redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

Visst är alla barn värda en jul med julklappar?

CBREs insamling till Vaggan

Visst är alla barn värda en jul med julklappar?


Det är fortfarande många barn som inte får några julklappar och där vill vi på CBRE hjälpa till en bit på vägen.

Vi arrangerar därför en insamling av julklappar som går till behövande barn via organisationen Vaggan.

Tanken är att man inte behöver köpa nya saker utan att man kan ta saker hemifrån som du kan avvara. Du kanske har egna barn som har leksaker de inte längre använder? Tanken är att vara hållbara och ambitionen är att det ska vara lätt för många att hjälpa till!


Vaggan 700x180 julklapp

Om Vaggan


Varje år överges tusentals barn i Litauen och Lettland. Somliga redan som spädbarn, andra efter några år då föräldrarna inte orkar, kan eller klarar av att ta hand om dem.

Många av barnen har medfödda handikapp, och dessvärre är de båda ländernas hantering av funktionshindrade barn mycket bristfällig. Den största orsaken är brist på pengar, men det saknas även kunskap.

Det är här Vaggan kommer in i bilden. Vi samlar in pengar och material så att funktionshindrade och skadade barn slipper bo på institution, samtidigt som vi förmedlar utbildning av föräldrar och sjukvårdspersonal i hanteringen av funktionshindrade och skadade barn.

Mer information finner du på vaggan.se.


$name

Vill du vara med och bidra med en julklapp?


Vad?

Leksaker som finns hemma och inte längre används eller nya leksaker. Ska du köpa nytt, köp gärna sånt som ritblock och pennor (pyssel). Om det är leksaker med batterier, tänk på att sätta i nya batterier. Gosedjur får de tyvärr inte ta emot.

OBS! Vi har kommit överens med Vaggan om att bara samla in leksaker och pyssel, ej kläder, gosedjur eller annat.

Hur?

Slå in som en vanlig julklapp, sätt en klisterlapp på paketet där du noterar åldersspann och kön som julklappen är anpassad till.

$name

Var och när?

Lämna julklappen i vår reception på Jakobsbergsgatan 16 (5 tr) i Stockholm senast den 13 december.


$name

Läs mer om Vaggan

Läs mer om organisationen Vaggan arbetar för att barn ska få en tryggare och bättre tillvaro på deras hemsida vaggan.se

Frågor? Kontakta oss