Affärsområdet Advisory and Transaction Services är uppdelat i två delar; Occupier och Investor Leasing. Occupier arbetar med hyresgästrådgivning, med målsättningen att hitta det bäst anpassade kontoret efter hyresgästens önskemål. Investor Leasing riktar sig mot fastighetsägare och erbjuder rådgivning och hjälp med uthyrning av små och stora vakanser för kontor, detaljhandel, industri samt logistik.  

Oavsett vad din fastighetsutmaning gäller – om det så är uthyrning av en stor projektvakans, en kontorsflytt, en hyresanalys vid en transaktion eller för att se över befintligt fastighetsbestånd – har vårt team djupgående marknadsinformation på global och lokal nivå för att leverera personlig och innovativ strategisk rådgivning.

Maximerat fastighetsvärde


Vi tillhandahåller en översyn av långsiktiga fastighetskostnader samt hyreskontrakt för att få ut ett maximalt värde från tillgångarna i er verksamhet under hela uthyrningsprocessen eller investeringen.


Kundvård är essentiellt


Det väletablerade rådgivnings-och transaktionsteamet levererar lösningar för att upprätthålla er strategi såväl gällande er fastighet som er lokal. Strategierna består av skräddarsydda lösningar, med ett fokus på att skapa värdefulla mätbara resultat utifrån era mål.

Advisory & Transaction Services | Hyresgäster

Vi hjälper dig att hitta det perfekta kontoret för ditt företag

Advisory & Transaction Services | Fastighetsägare & Investerare

Optimera dina långsiktiga hyresinkomster genom en fastighetsstrategi som svarar på marknadsutvecklingen