Building Consultancy är en ny enhet inom CBRE sedan oktober 2018. Vi utvecklar och förädlar dina fastigheter och projektidéer. Vi bidrar i hela projektkedjan från tidiga skeden, via genomförande till förvaltning och affär. Den vanligaste och största utmaningen vid fastighetsutveckling är att förfina en idé och få det genomfört. Det är just det som är Building Consultancys teamets styrka - att gå från idé, till att genomföra och göra till verklighet. Vi ser möjligheterna och skapar värden åt kunderna. Vårt team kombinerar spetskompetens och bredd, med erfarenhet och förmågan att gå från idé till verklighet. Vi tar ansvar för hela projektkedjan. 

Vi samarbetar med privata, publika och allmännyttiga aktörer med fastighetsverksamhet kopplat till bostäder, kommersiella fastigheter eller samhällsfastigheter.

Utveckling i alla dess delar ska vara roligt och utföras med stort ansvar och hjärta. Respekten för kunden och de som vistas i de miljöer vi skapar är högsta prioritet. Vi krånglar inte till det, men samtidigt vet vi att det är omsorgen om detaljerna som skapar framgång för våra kunder. 

Sveriges Fastighetsblogg

Läs Building Consultancy's artiklar på Sveriges Fastighetsblogg