Med prestation i fokus


Som den ledande investeringsförvaltaren med över 40 års erfarenhet kan vi förse våra kunder med en omfattande investeringsplattform. Vi strävar alltid efter att leverera exceptionell kundservice och resultat i världsklass. Med vårt fokus på fastigheter och infrastruktur i kombination med vår omfattande kapacitet och vårt starka kundengagemang kan vi erbjuda tydliga konkurrensfördelar.  

Våra portföljförvaltare är experter inom fastigheter och tillgångar och finns på plats i 20 länder världen över. Tack vare detta kan vi aktivt hantera våra kunders tillgångar i syfte att maximera avkastning, flytta kapital på ett effektivt och produktivt sätt, samt addera maximalt med värde till våra kunder, både på lokal och global nivå.

Läs mer om hur CBRE Global Investors kan hjälpa dig att uppnå dina investeringsmål.

Vår investeringsanalys och expertis är i en klass för sig 


CBRE sponsrar program för fastighetsinvesteringar över hela risk/avkastnings-skalan i USA, Europa och Asien och vänder sig till investerare världen över. Programmen innefattar ett komplett utbud av investeringslösningar som levereras genom separata konton och blandfonder.

LÄS MER

Värdepapper för materiella tillgångar
Med fokus på noterade fastighets- och infrastrukturtillgångar erbjuder CBRE Clarion Securities investeringslösningar som aktivt förvaltas för kunder världen över.

LÄS MER