A & T Investor Leasing arbetar med rådgivning och uthyrning av handels-, kontors- och logistiklokaler för områdena i och runt Stockholm, Göteborg och Malmö. Rådgivningen består bl. a. av att hjälpa fastighetsägare med vakanta lokaler och projekt, men även andra fastighetsutmaningar som berör fastighetens hela livscykel. Vårt väletablerade team har en marknadsledande kunskap om både stora projektuthyrningar och om hyresgästernas specifika behov. 

Huvudsakliga arbetsområden innefattar vanligtvis en strategi och marknadsföring av fastigheten samt dess lokaler, identifiering av potentiella hyresgäster, att bistå under hyresförhandlingar med presumtiva hyresgäster samt, vid önskemål, även att granska hyresavtal. Därmed levererar vi allt från en första analys och marknadsföring, till förändringar och rådgivning under kontraktstecknandet. 

Våra kunder får tillgång till CBRE:s globala nätverk av kompetenser och erfarenheter. Oavsett om du är ansvarig för ett globalt företag eller en enstaka fastighet så hjälper vi dig att minimera kostnader och risker, samtidigt som värdet på din fastighet maximeras.
Vi hyr ut handels-, kontors- och logistiklokaler för områdena i och runt Stockholm, Göteborg och Malmö. Sök efter er nya lokal hos oss!
Lediga lokaler

Kontorsuthyrning

Läs mer om uthyrningsprocessen och hur vi arbetar

Investor Leasing | Industri & Logistik

Rådgivning & uthyrning av industri- och logistiklokaler

Sveriges Fastighetsblogg

Läs om det senaste i fastighetsbranschen

Retail