Hyresgästens rådgivare i lokalrelaterade strategier 


Med vår gedigna erfarenhet av lokalfrågor kan vi hjälpa er identifiera risker och möjligheter i befintliga hyreskontrakt. Kanske är det så att er verksamhet vuxit ur sin kostym och behöver en större lokal, kanske söker ni en mindre. Med vårt breda nätverk inom fastighetsbranschen kan vi garantera att vi kommer att kunna hjälpa er finna en ny lokal som kan utgöra ett framgångsrikt verktyg för er verksamhet.

 

En arbetsmiljö som främjar organisationens verksamhet


Vi har lång erfarenhet av att arbeta med såväl fastighetsfrågor som organisationer i olika typer av branscher. Detta gör att vi snabbt kommer att kunna skapa oss en bild av just din verksamhet och dess lokalrelaterade behov. Potentiella risker och möjligheter, antingen knutna till en ny lokal eller en befintlig, angrips från olika infallsvinklar i projektet och vi hjälper dig att hantera dessa. Din lokal bör betraktas som ett verktyg för din organisations framgång. 

Att läsa och granska ett hyresavtal för den som inte har ett tränat öga kan vara komplext, men att bedöma vad som är en rimlig hyra kan vara ännu mer komplicerat, särskilt på en hyresmarknad som inte är helt transparent. Vi hjälper dig uppnå en förståelse för dina rättigheter och skyldigheter gentemot din hyresvärd, samt att bedöma hur den hyra du betalar idag förhåller sig till den rådande marknadshyran i det berörda området.

Kreativitet och strategi är två ledord som alltid efterlevs i samband med att vi agerar rådgivare åt våra kunder – det är vår uppgift att finna vägen som leder till den bästa möjliga kontorslösningen för din verksamhet. 


Tenant Representation
Hyresgästrådgivning

Vi hjälper hyresgäster vid omförhandling, avyttring & signering av nytt hyresavtal.

Projektledning

Vi erbjuder fullservice leverans av flyttar och optimering av lokaler

Workplace Strategies

Vi hjälper verksamheter att identifiera och hitta den lokallösning som passar bäst för just er

Portfolio Services
Lokalportföljer

Skapa en samlad och komplett vy över informationen i din lokalportfölj