redirect pin user minus plus fax mobile-phone office-phone data envelope globe outlook retail close line-arrow-down solid-triangle-down facebook globe2 google hamburger line-arrow-left solid-triangle-left linkedin wechat play-btn line-arrow-right arrow-right solid-triangle-right search twitter line-arrow-up solid-triangle-up calendar globe-americas globe-apac globe-emea external-link music picture paper pictures play gallery download rss-feed vcard account-loading collection external-link2 internal-link share-link icon-close2

GWS Project Services

Projekt- och kostnadshantering
CBRE tillhandahåller en omfattande lösning för projekt och kostnadshantering - från strategisk konsultation till taktisk utförande. Vi är fast beslutna att leverera varje projekt med kompromisslös säkerhet, på budget, enligt schema och med de högsta standarderna för leverans av projekt.

Flyttar och planering av lokaler

Vårt MAC-team arbetar för att fastställa hur mycket utrymme ett företag kräver, avgöra vilka typer av arbetsytor som bäst passar det företaget och arbetar med hyresgästen och användare för att utforma en miljö som optimerar effektivitet och produktivitet. Vi hanterar och implementerar sedan rörelser och förändringar inom det utrymmet för att minimera störningar.

Programhantering
Klientlösningar Team inrättat för att utvärdera våra klienters nuvarande och tidigare egendomskapitalprojekt. Leder till standardiserad leverans, förbättrad kvalitet på tjänsterna till interna intressenter och mer effektiv process från projektet till leverans.

Principal Contracting
CBRE erbjuder en one-stop-shop-leverans Principal Contracting-tjänst genom beprövade lösningar som definierar, designar och levererar en slutprodukt till klienten. Vi äger projektleveransen i varje led i processen, hanterar våra kunders risker och skyddar operationell framgång.

Kontakta oss

GWS_Niklas_Ljungberg_326px
Niklas Ljungberg
Head of Projects, Sweden
+46 (0)73 063 47 15