CBRE är världsledande inom Capital Markets. Genom att tillhandahålla fullt integrerade tjänster för rådgivning, fastighetsförsäljningar och fastighetsköp samt finansiering, kan vårt team ge resultat som överskrider våra kunders förväntningar.     

När du navigerar på dagens komplexa fastighetsmarknad är en pålitlig rådgivare ett viktigt stöd i arbetet för att maximera resultatet av dina investeringar. Vi kombinerar erfarenhet inom fastighetsförsäljning, finansiering och corporate finance till en helt integrerad tjänst som ger bättre resultat i fastighetsinvesteringar.

Våra tjänster inom Capital Markets


  • Vi hjälper dig att identifiera, förvärva och förvalta fastigheter och fastighetsportföljer, förhandla om viktiga kommersiella villkor och minimera transaktionsrisker.
  • Vi hjälper våra kunder med kapitalplacering och finansiering i alla typer av kommersiella fastigheter.
  • Vi erbjuder även stöd vid kapitalresning samt strategisk rådgivning.

Vi har varit rådgivare åt några av världens mest erkända investerare vid innovativa och strategiska projekt.

Under det senaste årtiondet har rådgivning inom fastighetsbranschen konsoliderats till att omfatta en handfull globala aktörer. Tack vare vår unika kombination av finansiell rådgivning och fastighetsrådgivning är CBRE erkänt marknadsledande. 

Investment Properties

CBRE är den ledande rådgivaren för försäljningar och förvärv av investeringsfastigheter över EMEA-regionen.

Mid Cap

Läs mer om vårt område Mid Cap som fokuserar på att erbjuda dig transaktionsrådgivning vid fastighetstransaktioner upp till 150 mkr.

Sveriges Fastighetsblogg

Läs artiklar skrivna av Capital Markets medarbetare på Sveriges Fastighetsblogg.