Förvaltning av fastigheter och portföljer

Fastighetsförvaltning

Det finns inte två tillgångar, hyresvärdar eller hyresgäster som är helt lika – det är därför vi erbjuder skräddarsydda fastighetslösningar för dina unika behov.

facilities-managment-hero-972x1296_a
Njut av den skräddarsydda upplevelse du bara kan få från en ledande aktör på global nivå. Vi arbetar hårt för att förstå både hyresvärdens och hyresgästens behov och utnyttjar sedan den största och mest utvecklade plattformen i branschen för att främja långsiktigt värde.

Vårt globala team med 17 000 medarbetare hanterar över 251 miljoner kvadratmeter i över 40 länder och delar med oss av våra bästa metoder, idéer och innovationer från hela världen. Vi är serviceinriktade och kundfokuserade och levererar värde genom operativ bästa praxis, strategisk kostnadsminskning, ledande miljömässiga, sociala och styrningsrelaterade initiativ samt innovativa byggtekniker och programmeringslösningar.

Integrerad fastighetsredovisning

Vår fond- och fastighetsredovisningsverksamhet är den enda helt integrerade leverantören inom fastighetsredovisning och fondadministration för fastighetsutvecklare, investerare och kapitalförvaltare. Vi kombinerar djuplodande kunskaper inom fastighetsredovisning med branschledande teknik för att kunna skräddarsy globala och lokala redovisnings- och rapporteringslösningar för distinkta portföljer så att verksamheten optimeras och riskerna reduceras.

Kundcentrerade lösningar

Upplevelsetjänster (Host) 

CBRE:s Host levererar en fantastisk arbetsplatsupplevelse och är direkt integrerad i en prisbelönt mobilapp. 
Läs mer. 

Relaterade tjänster

Kontakta oss

 • Stefan Carlsson

  CEO/Country Manager, Sweden, Global Workplace Solutions (GWS)

  Foto av Stefan Carlsson
 • Mathias Grape

  Business Development Manager

  Foto av Mathias Grape
 • Johannes Back

  Business Development Manager

  Foto av Johannes Back

Nordics Real Estate Blog

De senaste insikterna om den nordiska fastighetsmarknaden