Fastighetstyper

Retail – Detaljhandel

Vårt Retail-team erbjuder våra kunder rådgivning inom en rad olika tjänster såsom uthyrning, hyresgästrepresentation, överlåtelser av hyresrätter och hyresvärdering.

Retail

Vi kan detaljhandel

Det förändrade köpbeteendet hos dagens konsumenter innebär stora utmaningar för handlarna. Dessa förändringar gör avtryck på marknaden. Vi på CBRE analyserar relevanta trender och rapporterar om dess konsekvenser till återförsäljare och investerare.

Erfaren rådgivare 

Våra Retail-experter delar med sig av kunskap till butiksägare kring leasing, försäljning eller strukturell uppgradering av butikslokaler. Vi hanterar och stöder både köp och försäljningar inom Retail-sektorn. Vi hjälper både mindre återförsäljare såväl som stora detaljhandelskedjor att välja ut och hyra de butiksytor som är så centrala för er framgång.

Vi ger våra kunder en tydlig konkurrensfördel, vare sig det handlar om återförsäljare, investerare, fast moving consumer goods (FMCG), eller private equity-företag. Vi gör det tack vare vår kunskap och erfarenhet inom detaljhandel samt vår utbredda närvaro, både lokalt och globalt.

Relaterade tjänster

Kontakta oss