Förvandla affärsresultat

Adaptiv återanvändning

Förverkliga din tillgångs fulla potential med ett team av experter som arbetar tillsammans för att utforska alla avsedda användningsområden med snabbhet och smidighet.

adaptive-resuse-hero-new-972x1296

Om

Den accelererade övergången till e-handel, ökad flexibilitet i arbetsmiljöer och förändrade konsumentvanor har fått många investerare att undersöka sina fastighetstillgångar genom en ny lins. Vår kunskap och erfarenhet, inom alla dimensioner av fastigheter, kan ta dina tillgångar bortom revitalisering och renovering till helt omarbetade användningsområden som både kommer att optimera verksamheten och öka värdet.

Datadriven expertis för kraftfulla resultat

Oavsett om ditt mål är att släppa, återhyra, refinansiera, ompositionera, återförsälja eller återutveckla din tillgång, kan CBRE hjälpa dig att validera den bästa användningen och sedan bygga den, hantera den, driva den eller sälja den.

 1. Vårt datadrivna tillvägagångssätt

  CBREs egenutvecklade process tar hänsyn till alla format, produkttyper och scenarier. Våra experter gräver djupt för att leverera en detaljerad genomförbarhetsstudie som avslöjar möjligheter att ge din tillgång en konkurrensfördel.
 2. Experter på alla produkttyper

  CBRE har djup kunskap om alla produkttyper och tillgångsklasser inklusive detaljhandel, hotell, datacenter, offentliga institutioner, flerfamiljshus, äldreboenden, studentbostäder, utbildning, leveranskedja, industri, sjukvård och hälsovård.
 3. En beprövad metod för kraftfulla resultat

  CBREs data, insikter och erfarenhet gör att vi kan se fler möjligheter för din tillgång och implementera snabbt för att ge råd och genomföra mervärdesstrategier.

Fastighetstyper

 • Med integrerade lösningar, unik insikt och oöverträffad erfarenhet levererar vi framgångsrika resultat fö...

 • Med stöd av en sofistikerad tjänsteplattform erbjuder vi kreativ och praktisk expertis på alla större marknader.

Nordics Real Estate Blog

De senaste insikterna om den nordiska fastighetsmarknaden