Förädla affärsresultat

Global Workplace Solutions

Uppnå exceptionella affärsresultat för ditt företag med hjälp av den globala skalan och våra integrerade helhetslösningar.

getty-images-693831124-integrated-outsourcing-solutions

Integrerade helhetslösningar

Dagens företagsledare inom fastigheter avkrävs starka resultat inom minskade kostnader för uthyrning, utfasning av fossila energikällor, medarbetarengagemang och hybridbaserade arbetsplatslösningar.

Genom ett strategiskt affärsengagemang, dataintelligens och kontinuerligt innovationsarbete kan vi leverera integrerade lösningar som förbättrar medarbetarnas upplevelse, levererar kostnadseffektivitet, minskar riskerna och skapar ett tydligt värde i hela din portfölj.

Resultatinriktad strategi

CBRE förstår att varje kund och varje portfölj är unik, och vi erbjuder lösningar som anpassas till ina affärsmål. Oavsett om vi stöder en global portfölj eller hjälper till med lokala behov har vi produkterna och tjänsterna som säkerställer kostnadskontroll, optimerad verksamhet, nöjda intressenter och lösningar i rätt storlek.

Från kortsiktiga beslut till utveckling av en långsiktig strategi samarbetar vi med våra kunder för att hitta lösningar för unika organisatoriska behov och upptäcka möjligheter att främja strategiska affärsresultat över hela världen.

 1. Strategiska partnerskap

  Vi är experter på att skapa strategiska relationer över leverantörskedjan samt mellan teknik- och branschpartners. Syftet är att leverera lokala specialiteter och tjänstekvalitet – vilket ger alla våra kunder tillgång till CBRE:s fulla kapacitet. Vi investerar i strategiska partnerskap för att förbättra de tjänster du får och möjliggöra en stark miljömässig, social och styrningsrelaterad strategi genom att integrera hållbara lösningar som påverkar anställda, leverantörer och lokalsamhällen.
 2. Integrerade lösningar

  Globala experter levererar lokala lösningar som anpassas till dina affärsmål i allt från medarbetarupplevelse och nöjda intressenter till optimerad verksamhet och egna leveranser. Ingen annan tjänsteleverantör kan leverera lokalförvaltning, projektledning, rådgivning och transaktionstjänster med möjlighet att låsa upp transformerande värde för största möjliga ekonomiska effekt.
 3. Account Excellence

  Vår driftsmodell tillhandahåller en enda ansvarspunkt som är fokuserad på att anpassa våra tjänster för att underlätta förverkligandet av dina mål. Detta möjliggör insiktsfullt beslutsfattande i allt från kostnad, kvalitet och hastighet till risker och erfarenhet. Våra globala nätverks- och kunskapshanteringsplattformar fångar upp och levererar konsekvent de bästa metoderna och lösningarna till våra kontoteam för att kunna leverera nya värdenivåer.
 4. Data och insikter

  Vi investerar i våra medarbetare och vår teknik så att vi kan samla in unika data, säkerställa noggrannhet och leverera användbara insikter för komplexa utmaningar. CBRE:s kapacitet och engagemang för kapital och intellektuella resurser genererar resultat i världsklass.

Relaterade tjänster

Kontakta oss

 • Johannes Back

  Business Development Manager

  Foto av Johannes Back

Sveriges Fastighetsblogg

De senaste insikterna om den svenska fastighetsmarknaden