Hantera fastigheter och portföljer

Egendomsförvaltning

Inga tillgångar, hyresvärdar eller hyresgäster är den andra lik – det är därför vi erbjuder skräddarsydda fastighetsförvaltningslösningar för att möta dina unika behov.

Property-management-hero-972x1296

Om

Njut av den skräddarsydda upplevelsen du bara kan få från en global ledare. Vi jobbar hårt för att förstå både hyresvärdens och hyresgästens behov och sedan utnyttja den största och mest utvecklade plattformen i branschen för att driva ett hållbart värde.

Vårt globala team på 17 000 yrkesverksamma förvaltar 2,7 miljarder kvadratmeter över 40+ länder och delar bästa praxis, idéer och innovationer från hela världen. Servicefokuserade och kundinriktade levererar vi värde genom operativ bästa praxis, strategiska kostnadsminskningar, ledande miljö-, sociala och styrningsinitiativ (ESG) och innovativ byggnadsteknik och programmeringslösningar.

Integrerad fastighetsredovisning

Vår fond- och fastighetsredovisningsverksamhet är den enda fullt integrerade tjänsteleverantören för fastighetsredovisning och fondadministration för utvecklare, investerare och kapitalförvaltare. Vi parar djup expertis inom fastighetsredovisning med branschledande teknologi för att skräddarsy globala och lokala redovisnings- och rapporteringslösningar för distinkta portföljer, optimera verksamheten och minska risken.

Fond- och fastighetsredovisning

Fastighet till fondnivå redovisning, rapportering och datalösningar som optimerar våra kunders verksamhetsmodeller.

Upplevelsetjänster (värd)

Hotellutbildade proffs och prisbelönt teknik som ger exceptionella hyresgästupplevelser. Läs mer.

Bygg- och kulturambassadörer

Vi fungerar som ambassadörer för ditt varumärke och din kultur i varje CBRE-styrd byggnad och vi tar detta ansvar på allvar. Vår egen värdupplevelseplattform inkluderar teknologi som kan anpassas för specifika kundkrav och gästfrihetsutbildade värdar som tillhandahåller kundservice och programmering i världsklass, vilket gör det möjligt för oss att differentiera hyresgästupplevelsen i varje byggnad vi förvaltar.

Related Services

Contacts