Capital Markets

Mid Cap

Mid Cap är ett dedikerat team på Capital Markets, som fokuserar på att erbjuda transaktionsrådgivning vid fastighetstransaktioner upp till 150 mkr.

adobestock_303895937

Mid Cap

Mid Cap möjliggör affärer mellan de mindre aktörerna och de större fastighetsbolagen. Vi erbjuder institutionellt kapital för icke institutionella kunder. Våra specialister som arbetar med Mid Cap har den lokala mäklarens kunskap och det globala företagetsstyrka. CBRE är ledande inom transaktionsrådgivning och erbjuder dig expertis inom alla områden. 

Mid Cap arbetar inom alla fastighetssegment och med alla typer av fastighetsägare; både börsnoterade och privata. Många av våra kunder är inte experter på fastighetstransaktioner och uppskattar därför vår transaktions-och fastighetsexpertis. Vi bistår tidigt i processerna med unika analyser gällande fastigheten och dess utvecklingspotential och säkerställer att vi lyfter fram värden i fastigheten.

Vi marknadsför projekt på ett markant snabbare sätt än konkurrenterna, tack vare vår digitala plattform; Dealflow.  Dealflow säkerställer också maximal konkurrens och marknadspris för fastigheten.

Vi ses gärna och berättar mer. Välkommen att höra av dig till oss på Mid Cap.

Relaterade tjänster

Nordics Real Estate Blog

De senaste insikterna om den nordiska fastighetsmarknaden