Globala prognoser och analyser

CBREs pålitliga specialister inom ekonomi, datavetenskap och prognoser levererar den mest eftertraktade analytiska fastighetsforskningen i världen.

$name

Få tillgång till CBRE:s globala prognosplattform

ERIX

Redan prenumerant?

Logga in på ERIX

Ekonomiska data för att stödja din strategi

CBREs avancerade analystekniker används konsekvent och skala som saknar motstycke i branschen. Med hjälp av historiska data kan CBRE-ekonomer analysera egenskaper, hantera och testa prognosmodeller för att erbjuda CBRE-proffs och kunder unika vyer och ge trovärdiga prognoser. CBRE:s flerdimensionella syn främjar den kommersiella fastighetsbranschen och levererar omvälvande resultat för kunder.

Uppmuntrar framåttänkande idéer

CBRE:s ekonomer och datavetare arbetar med en egenutvecklad svit av analytiska verktyg för att översätta observationer av kommersiella fastigheter till praktiska insikter. Vårt nätverk av prognosmakare tillhandahåller tankeledarskap och oöverträffad lokal marknadsinformation till våra kunder. Världens största investerare förlitar sig på CBRE:s tydliga och konsekventa resultat, eftersom dessa insikter påverkar hur de tänker om sina fastighetsinvesteringar.

Kontakta oss

Nordics Real Estate Blog

De senaste insikterna om den nordiska fastighetsmarknaden