Plan, Lease & Occupy

Flexibla kontorslösningar

Behoven av kontor har förändrats drastiskt, vilket gör flexibla utrymmen avgörande för din arbetsplats. Utnyttja vårt teams kunskap, marknadsexpertis och erfarenhet för att fatta välgrundade beslut om att införliva flexibilitet i din strategi.

flex-space-hero-972x1296

Djup expertis, helhetssyn

Som den största mäklaren av flexibelt utrymme i världen har vi realtidsdata om 70 % av den globala agila marknaden och ett erfaret team av flexibla experter globalt. Våra kunder sträcker sig från de mest sofistikerade agila användarna ner till de minsta startups. Vi tar med våra bästa råd, data och kreativitet till varje transaktion, oavsett hur liten.

Oöverträffad intelligens och teknik

Vår egenutvecklade verktygslåda med tjänster arbetar tillsammans för att leverera en sömlös flexibel rymdupplevelse för att skapa strategier och uppfylla dina flexibla platsbehov.

  • F.A.S.T (Flexible Availability and Survey Tool), som rapporterar liveinventering och tillgänglighet från stora flexleverantörer.
  • CALC 2.0 (CBRE Agile Lease Calculator), som snabbt och exakt jämför kostnaden för traditionella kontra flexibla kontorsleasingalternativ.
  • MK2 (Market Knowledge 2.0), en interaktiv databas som drivs av maskininlärning för agil leverantörstäckning och marknadsprissättning.
  • DYNAMO (Visa och optimera), som optimerar din portfölj, maximerar besparingar och identifierar globala leverantörspartners.

End-to-end-lösningar, exekverbara strategier

Vårt erfarna team förhandlar fram de bästa villkoren som passar din verksamhet. Vi levererar helhetslösningar från flexibla portföljlösningar och avtalsstrukturer, och optionsprissättning och förhandling till partnerskap med en smidig operatör.

CBRE Consulting

Att optimera kostnaderna är nyckeln till att förverkliga ditt företags fulla potential. Läs mer om hur våra portföljexperter tillhandahåller end-to-end-lösningar och körbara strategier.

$name

Relaterade tjänster

Kontakta oss

  • Mikael Alserud

    Head of Workplace Sweden

    Foto av Mikael Alserud