Planera, hyra och hyra ut

Investor Leasing

Vi erbjuder våra kunder en anpassad marknads- och uthyrningsstrategi och arbetar kontinuerligt för att nå ett resultat i linje med kundernas mål.

STHLM-CBD-2023-StaffanW_DSC6132
Vi har lång och bred erfarenhet inom fastighetsbranschen och har branschens mest kraftfulla serviceplattform för fastighetsinvesterare. Våra erfarna och marknadsledande fastighetsrådgivare utvecklar skräddarsydda och omfattande uthyrningsstrategier som skapar värde för alla typer av kommersiella fastigheter, såsom kontor, industri och detaljhandel. Vår tjänst inom Investor Leasing är nyckeln till fastighetstjänster som sträcker sig över hela livscykeln; transaktionsrådgivning, tillgångstjänster och värdering.

Global kunskap, lokala relationer

Vårt team har ett utbrett globalt nätverk som, med hjälp av en oslagbar portfölj av både globala och regionala kunder, ger oss tillgång till ovärderlig hyresgästinformation som vi gärna delar med oss av. Våra lokala team som representerar hyresgästerna förser våra kunder med aktuell information kring vad hyresgästerna efterfrågar just nu. Tack vare våra nära relationer med beslutsfattare har vi också möjlighet att snabbt boka avgörande möten för att kunna stänga en affär.

Vi har specialistteam i följande kategorier:
• Kontor
• Detaljhandel
• Industri och logistik

Vårt marknadsledande tjänsteutbud innefattar:
• Traditionell och digital marknadsföring
• Uthyrning

Våra relaterade tjänster:
• Transaktionsrådgivning
• Värdering

Lediga lokaler

Vi hyr ut handels-, kontors- och logistiklokaler för områdena i och runt Stockholm, Göteborg och Malmö. Sök efter er nya lokal hos oss!

Relaterade tjänster

Kontakta oss

Sveriges Fastighetsblogg

De senaste insikterna om den svenska fastighetsmarknaden