Planera, hyra och hyra ut

Lösningar för användarupplevelse

Förbättra kontorsupplevelsen och öka medarbetarnas engagemang med vår tekniklösning som redan används av många av världens största företag och hyresvärdar.

adobestock_316504238

Kontakt

Fatima Liljegren

Head of Workplace, Sweden

Foto av fatima-liljegren

Genom att kombinera vår erfarenhet av teknik och fastigheter ger vår app Host exceptionell service till investerare och hyresgäster och skapar en oöverträffad arbetsplatsupplevelse. Den digitala plattformen hjälper medarbetare och hyresgäster att få direkt tillgång appens tjänster. Med tjänster som fokuserar på ökad produktivitet och anställdas trivsel ser vi till att medarbetarna har en arbetsmiljö med fokus på produktivitet och trivsel, där de kan göra sitt bästa varje dag.

Host för investerare

Host hjälper våra investerare att differentiera de byggnader de äger och skapa destinationer där ägarna vill vara.
Vi kombinerar ett människocentrerat tillvägagångssätt genom concierge-stil med specialister som drivs av gästfrihet och levererar skräddarsydda rådgivningstjänster för att skapa levande platser. Allt detta blir möjligt med vår app. 

Host för uthyrare

Förutom teknik som hjälper anställda att engagera sig i sin arbetsplats, levererar Host för uthyrare också en mängd viktiga tjänster till våra användare, inklusive hälsa och friskvård, introduktion för nyanställda, transport- och resetillägg samt förvaltning.

HOST

Se hur vår app kan göra vilken arbetsplats som helst till den perfekta platsen för ett gott arbete.

gettyimages_1026502928

Relaterade tjänster

Kontakta oss

Sveriges Fastighetsblogg

De senaste insikterna om den svenska fastighetsmarknaden