Planera, hyra och uthyra

Arbetsplatsrådgivning

Frigör kraften på din arbetsplats med användarcentrerade design-, leverans- och förvaltningstjänster som driver fram en affärsstrategi, inspirerar starka prestationer och ökar medarbetarnas engagemang.

workplace-solutions-hero-972x1296

Djuplodande expertis och helhetssyn 

Body copy: Dynamiska organisationer kräver högpresterande, integrerade arbetsplatser som uppfyller medarbetarnas förväntningar och strategiska affärsmål. Vårt mångfaldsbaserade team av experter inom arbetsplatsstrategi, organisationsdesign, förändring och transformation, design och hantering av uthyrningsgrad kan identifiera möjligheter att minska och omfördela underutnyttjade utrymmen, förbättra medarbetarnas upplevelse, förvalta effektivt genom förändring och anpassa kultur- och arbetsprocesser så att de kan leverera fantastiska arbetsplatser.

Oöverträffad teknik 

Vår interaktiva plattform för arbetsplatsteknik erbjuder den kritiska kontext, den inblick och den transparens du behöver för att kunna visualisera och förstå din portfölj. Vi erbjuder en rad tekniska lösningar som främjar din arbetsplatsstrategi i allt från utrymmesplanering och programmering till noggrann och snabb projektestimering. 

Heltäckande lösningar och åtgärdsstrategier 

Med en heltäckande datadriven process skapar vi helhetslösningar för arbetsplatsen som uppfyller dina unika affärsbehov. Vi levererar våra rekommendationer baserat på branschens största portfölj av lokal- och kostnadsjämförelser för att kunna erbjuda klarhet och hjälpa dig att genomföra dina mål med en stark tro på det du gör.

Möjligheter

Föreställ dig och leverera din framtida arbetsplats:

Arbetsplatsstrategi – definiera de exakta kraven för din framtida arbetsplats genom användarcentrerad forskning
Trivsel på arbetsplatsen – erbjud en helhetssyn på medarbetarnas hälsa och komfort
Design – översätt din strategi och kultur till arbetsmiljön
Tekniktjänster för arbetsplatser – säkerställ att tekniken stöder en sömlös arbetsupplevelse med hela vårt utbud av teknikkonsulttjänster samt design- och projektledningsverktyg.
Hantering av uthyrningsgrad – anpassa din nya arbetsplats så att den möter framtida krav
Förändringsledning – förbered dina medarbetare på att leda, anamma och upprätthålla förändringen
Organisationsdesign – öka transformationen och förbättra effektiviteten i organisationen
Upplevelsetjänster – förbättra kontorsupplevelsen genom teknik, bekvämligheter och portvaktstjänster

CBRE:s strategiska rådgivning

Förbättrade prestationer är nyckeln till förverkligandet av din verksamhets fulla potential. Läs mer om hur våra arbetsplatsexperter tillhandahåller heltäckande lösningar och användbara strategier.

Nordics Real Estate Blog

De senaste insikterna om den nordiska fastighetsmarknaden