Planera, hyra och uthyra

Flexibla utrymmeslösningar

Behoven av kontor har förändrats drastiskt. Det gör flexibla utrymmen avgörande för din arbetsplats. Använd vår expertis, marknadskunskaper och erfarenhet så att du kan ta välgrundade beslut med hjälp av integrerad flexibilitet i din strategi.

flex-space-hero-972x1296

Djuplodande expertis och helhetssyn

Som den största mäklaren för flexibla utrymmen i världen har vi realtidsdata över 70 % av den globala marknaden och ett erfaret team av flexibilitetsexperter globalt. Våra kunder omfattar allt från de mest sofistikerade agila användarna ner till de minsta startup-företagen. Vi använder oss av våra bästa råd, data och kreativa krafter i varje transaktion, oavsett hur liten den är.

Oöverträffad intelligens och teknik

Vår egenutvecklade verktygslåda med tjänster arbetar tillsammans för att leverera en sömlös flexibel rymdupplevelse för att skapa strategier och uppfylla dina flexibla platsbehov.

  • F.A.S.T (Flexible Availability and Survey Tool), som rapporterar liveinventering och tillgänglighet från stora flexleverantörer.
  • CALC 2.0 (CBRE Agile Lease Calculator), som snabbt och exakt jämför kostnaden för traditionella kontra flexibla kontorsleasingalternativ.
  • MK2 (Market Knowledge 2.0), en interaktiv databas som drivs av maskininlärning för agil leverantörstäckning och marknadsprissättning.
  • DYNAMO (Visa och optimera), som optimerar din portfölj, maximerar besparingar och identifierar globala leverantörspartners.

Heltäckande lösningar och genomförbara strategier

Vårt erfarna team förhandlar fram de bästa villkoren för ditt företag. Från flexibla portföljlösningar och avtalsstrukturer, prissättning och förhandling av alternativ till partnerskap med en smidig operatör levererar vi heltäckande lösningar.

CBRE:s strategiska rådgivningstjänster

Att optimera kostnaderna är nyckeln till att förverkliga ditt företags fulla potential. Läs mer om hur våra portföljexperter tillhandahåller helhetslösningar för dig och ditt företag. 

$name

Relaterade tjänster

Kontakta oss

  • Mikael Alserud

    Head of Workplace Sweden

    Foto av Mikael Alserud