Planera, hyra och uthyra

Lösningar för användarupplevelse

Förbättra kontorsupplevelsen och öka medarbetarnas engagemang med Host, vår tekniklösning som redan används av många av världens största företag och hyresvärdar.

experience-services-hero-972x1296

Om

Genom att kombinera vår erfarenhet av teknik och fastigheter ger Host exceptionell service till investerare och hyresgäster och skapar en oöverträffad arbetsplatsupplevelse. Den digitala Host-plattformen och apparna hjälper medarbetare och hyresgäster att få direkt tillgång till byggnads- och bekvämlighettjänster. Med tjänster som fokuserar på ökad produktivitet och anställdas trivsel ser vi till att medarbetarna har en fantastisk arbetsmiljö med fokus på produktivitet och trivsel, där de kan göra sitt bästa varje dag. 

Host för investerare

Inom CBRE fastighetsförvaltning hjälper vi investerare att differentiera de byggnader de äger och skapa destinationer där ägarna vill vara.
Vi kombinerar ett människocentrerat tillvägagångssätt genom concierge-stil, proffs drivna av gästfrihet  och leverans av skräddarsydda rådgivningstjänster för att skapa levande platser. Allt detta möjliggörs av CBRE:s Host-mobilteknologi.

Host för uthyrare

Förutom teknik som hjälper anställda att engagera sig i sin arbetsplats, levererar Host för uthyrare också en mängd viktiga tjänster till våra användare, inklusive samhälls- och kulturhantering, hälsa och friskvård, introduktion för nyanställda, transport- och resetillägg samt förvaltning.

Njut av en engagerande arbetsplats

Se hur våra upplevelsetjänster och en intuitiv app kan göra vilken arbetsplats som helst till den perfekta platsen för ett gott arbete.

Kontakta oss

Nordics Real Estate Blog

De senaste insikterna om den nordiska fastighetsmarknaden