Förbättra din portfölj med digital lösningsrådgivning, design, leverans och drift.

Smarta fastigheter och tjänster

smart-buildings-hero-972x1296

Om

Uppnå dina mål för hållbarhet, operativ effektivitet och förbättring av arbetsplatsen med tjänster som sammanför programledare, tekniska rådgivare, digitala utvecklare och fysiska implementörer för att leverera helhetslösningar. Vi arbetar i alla tillgångsklasser och har levererat mer än 100 000 "smarta" projekt till kundportföljer över hela världen.

Våra databaserade lösningar är kvantitivt bevisade att sänka dina kostnader, risker och koldioxidutsläpp – samtidigt som portföljens drifttid, upplevelse, livslängd och finansiell värdering förbättras.Kontakta oss för mer om smarta tjänster

Våra experter tar med skalbara möjligheter för att introducera nyckelfärdiga lösningar för företag och portföljer. Alla implementeringar bygger på öppna protokoll, cybersäkerhet och oberoende men föredragna leverantörer och komponenter. Våra partnerskap spänner över 100+ tillverkare – vilket säkerställer rätt pris, kontroll och effektivitet för alla.

Smarta fastighetstjänster

Våra smarta tjänster knyter det digitala till den fysiska lösningen och inkluderar:

 • Program Management – Smart transformation medför stora förändringar när det gäller delar, process och människor som rör sig över portföljen. Våra chefer säkerställer att förändringar levereras effektivt från lösningsdesign till kassering.
 • Lösningsrådgivning – Smarta komponenter och system verkar vara överallt, välkända och svåra att validera. Våra rådgivare hjälper dig att hitta de värdefulla komponenterna för att uppfylla specifika mål utifrån din befintliga infrastruktur.
 • Systemintegration – En automations- och optimeringslösning av företagsklass inkluderar teknik från flera hårdvaru- och mjukvarupartner. Våra ingenjörer hjälper dig att förstå vad du har på plats idag och hur dina mål bäst uppnås med säkra och minimerade tillägg till befintlig infrastruktur.
 • Upplevelse för uthyrare och hyresgäster – Från service till säkerhet, förbättrade visuella omgivningar till innovativa app-riktade engagemang i byggnaden är allt. Vår kombination av digitala och fysiska lösningar ger uttrycket "befogad användare" en ny mening.
 • Fjärr-reparation och underhåll – Tekniken är lika stark som teamet bakom den och kräver en skalbar resursbas. Vårt nätverksdriftscenter svarar på larm, fjärrutredningsfel och utfärdar informerade arbetsordrar för att hantera reparationer och underhåll.
 • ESG-uppnående – Regler, mandat och framåtblickande åtaganden för att minska förbrukningen globaliseras. Våra portföljbedömare och energiförvaltare mäter, verifierar och optimerar kontinuerligt din portföljs behov och källor.
 • Tekniktjänster på arbetsplatsen – Driver digital transformering och en sömlös medarbetarupplevelse med vår kompletta uppsättning teknikkonsulttjänster, design och projektledningstjänster. Vi överbryggar klyftan mellan fastighets- och IT-avdelningar och ger konsekvent implementering över marknader, projekt och portföljer.
 • Optimering, styrning och hantering – Ta din byggnadsinfrastruktur till dess högsta potential i ditt skräddarsydda fastighetsförvaltnings-avtal. Våra team kan designa och prissätta en ny anläggningshanteringsmodell med hjälp av allt ovan för att passa dina specifika behov och mål.

Kunders framgångsberättelser

 1. United States Retail Portfolio

  CBRE integrerade och återanvände befintliga Building Management Systems (BMS)-komponenter inom en detaljhandelsportfölj med flera tusen platser för att starta en datadriven portföljhanteringsmodell som ger en 50 % minskning av lastbilsrullningen, 18 % förlängning av utrustningens livslängd och 20 % reduktion av nyttan ger en <6 månaders ROI.
 2. Global Distribution Center Portfolio

  CBRE designar, integrerar och installerar BMS-lösningar för världens största och snabbast växande distributionscenternätverk, som omfattar >4 000 övervakade platser.
 3. Kanadensisk kontors- och datacenterportfölj

  CBRE-integrerad teknologi från 70+ varumärken från originalutrustningstillverkare (OEM) och produktsviter för att ge en "enkelglasvy" in i och aktiv analys över den största provinsiella fastighetsportföljen i Kanada.
 4. West Coast Technology Campus

  CBRE designade, driver och förvaltar ett Fortune 10-teknologicampus i samarbete; integrera och skanna >500 miljoner datapunkter per 24-timmarsperiod och resultera i att >48 % av systemfelen korrigeras inom 60 sekunder efter larm.

Nordics Real Estate Blog

De senaste insikterna om den nordiska fastighetsmarknaden