Tjänster [Fastighetsägare & Investerare] A & T | Investor Leasing

A & T | Investor Leasing

Optimera dina långsiktiga hyresinkomster genom en fastighetsstrategi som svarar på marknadsutvecklingen.

a-and-t-investor-leasing

A&T - Investor leasing

Advisory and Transaction Services Investor Leasing arbetar med rådgivning och uthyrning av handels-, kontors- och logistiklokaler för områdena i och runt Stockholm, Göteborg och Malmö. Rådgivningen består bland annat av att hjälpa fastighetsägare med vakanta lokaler, projekt och andra fastighetsutmaningar. Vårt väletablerade team har en marknadsledande kunskap om både stora projektuthyrningar och om hyresgästernas specifika behov.

Huvudsakliga arbetsområden innefattar vanligtvis strategi och marknadsföring av fastigheten och dess lokaler samt identifiering av potentiella hyresgäster. Vi bistår under hyresförhandlingar med presumtiva hyresgäster och granskar hyresavtal vid önskemål. Därmed levererar vi allt från en första analys och marknadsföring, till förändringar och rådgivning under kontraktstecknandet.

Våra kunder får tillgång till CBREs globala nätverk av kompetenser och erfarenheter. Oavsett om du är ansvarig för ett globalt företag eller en enstaka fastighet hjälper vi dig att minimera kostnader och risker, samtidigt som värdet på din fastighet maximeras.

Lediga lokaler

Vi hyr ut handels-, kontors- och logistiklokaler för områdena i och runt Stockholm, Göteborg och Malmö. Sök efter er nya lokal hos oss!

Relaterade tjänster

Kontakta oss