Global Workplace Solutions

Fastighetsteknik

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med teknisk fastighetsdrift och effektivisering av din fastighet.

gettyimages_643927002
CBRE fastighetsteknik erbjuder avancerade tekniska lösningar för att optimera och effektivisera inom fastigheter. Vår expertis sträcker sig över en mångfald av områden, inklusive fastighetssystem, tekniskdrift- och underhåll, energihantering och optimering. CBRE fokuserar på att skapa smarta, effektiva och hållbara fastigheter genom att tillhandahålla avancerade tekniska lösningar som ökar driftseffektiviteten, optimerar energikonsumeringen och minimerar miljöpåverkan.

Våra tekniska tjänster för hyresgäster och fastighetsägare

Fastighetsteknik och fastighetsservice 
CBRE hanterar alla typer av fastigheter och fastighetsbestånd. Bland våra objekt finns bostäder, äldreboenden, köpcentra och sjukhus. Vissa fastigheter är tekniskt komplexa, andra är k-märkta och några har höga krav på säkerhet.
 
Energitjänster och energioptimering 
Våra energitekniker hanterar en mångfald av uppgifter inom värme, kyla, certifieringsprocesser och digitala övervakningssystem.

Vi erbjuder tjänster inom:
• Felsökning
• Utredning
• Underhållsplanering
• Technical due diligence
• Energioptimering
• Driftstöd
• Energiinventering
• Miljöklassificering
• Projektering och dimensionering

Övriga tjänster 
Vårt tjänsteutbud inkluderar även systematiskt brandskydd, fastighetsautomation, installation av laddstolpar samt larm- och säkerhetssystem, vilket ger en heltäckande och professionell service inom fastighetsdrift och teknik. Vi har även kompetens inom projektledning för att säkerställa effektiva och hållbara lösningar.

Våra specialister

CBRE – Mobile Tech är ett mobilt tekniskt team, specialiserat på fastighetsdrift och skötsel. Vi erbjuder omfattande tjänster såsom tillsyn, skötsel, underhåll, teknisk service, och enklare reparationer dygnet runt. Teamet tillhandahåller även teknisk support och expertis inom fastighetsdrift. Genom proaktivt arbete med både kortsiktiga och långsiktiga underhållsplaner samt budgetar strävar vi efter att ge kunder helhetsrådgivning för deras fastighetstillgångar.

H2M Fastighetsteknik är nu en del av CBRE 
CBRE har förvärvat H2M Fastighetsteknik AB, ett ledande företag inom tekniskt underhåll och fastighetsförvaltning i Sverige. 


Genom förvärvet av H2M agerar de som en del av CBRE, Global Workplace Solutions (GWS) på den svenska marknaden och har utökat CBREs lokala närvaro genom att lägga till omfattande teknisk kapacitet såsom fastighetsunderhåll, HVAC, el, energieffektivitetslösningar, teknik och projektledning.

Detta möjliggör optimering av fastighetstekniska system med hänsyn till både lokala behov och globala trender. Vi strävar efter att erbjuda effektivitet och innovation inom fastighetsteknik, samtidigt som vi har kapaciteten att möta de större och mer komplexa utmaningarna som fastighetsförvaltning kan innebära på en global skala. 

Vår gemensamma styrka ligger i förmågan att skapa skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov, oavsett om det handlar om en lokal fastighet eller en global portfölj. Välkommen till en värld av integrerad och optimerad fastighetsteknik, där lokal känsla möter global kompetens.

H2M Fastighetsteknik, är nu en del av CBRE

CBRE Group förvärvar H2M Sverige AB, ett ledande företag inom tekniskt underhåll och fastighetsförvaltning i Sverige.

adobestock_335585061

Relaterade tjänster

Kontakta oss

 • Paul Wan

  VD, Global Workplace Solutions

  Foto av Paul Wan
 • Poyan Pahlavanloo

  Sales Director, Global Workplace Solutions

  Foto av Poyan Pahlavanloo
 • Louise Andersson

  Business Unit Coordinator, Global Workplace Solutions

  Foto av Louise Andersson

Sveriges Fastighetsblogg

De senaste insikterna om den svenska fastighetsmarknaden