CBRE har bredare och djupare kompetens än något annat företag, och är den världsledande organisationen för heltäckande fastighetstjänster och investeringar.

CBRE Group, Inc. är världens största företag för kommersiella fastighetstjänster och investeringar med mer än 80 000 anställda och cirka 450 kontor globalt (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2017 som nummer 214. Företaget har även röstats fram som branschens ledande varumärke av Lipsey Company 16 år i följd och har utsetts till ett av Fortunes ”mest beundrade företag” i fastighetssektorn fem år i rad. Företagets aktier handlas på New York-börsen under namnet ”CBG”.

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar anläggningar, transaktioner och projektledning, fastighetsförvaltning, Capital Markets, värdering, fastighetsuthyrning, strategisk rådgivning, fastighetsförsäljningar, fastighetsfinansiering och tjänster för fastighetsutveckling.

Våra RISE-värderingar

 

Respekt

Vi behandlar alla med dignitet, värdesätter deras bidrag och hjälper varandra till framgång.


Service

Vi tar oss an våra kunders utmaningar med entusiasm och noggrannhet och bygger långvariga relationer genom att sammanföra rätt människor, kapital och affärsmöjligheter. 

Integritet

Vi upprätthåller den högsta etiska standard av sanningsenlighet, pålitlighet samt affärsmässighet i vår affärsutövning.


Excellens

Vi fokuserar hela tiden på att skapa vinnande resultat för våra kunder, anställda och aktieägare.

Våra utmärkelser

 
CBRE är vida erkänt som en av de främsta experterna på kommersiella fastigheter.

 LÄS MER om våra utmärkelser

 

Vår historik

Upptäck hur CBRE utvecklades till världens största företag för fastighetstjänster.

Läs om vår historia